Наукова періодика: традиції та інновації (V Науково-практична конференція) - Радченко, А.І. (Вісник НАН України, 2015)
28 травня 2015 року відбулася V Науково-практична конференція «Наукова періодика: традиції та інновації», організована Видавничим домом «Академперіодика» НАН України.