Інноваційна діяльність у промислових регіонах України: поточний стан, тенденції, виклики - Землянкін, А.І.; Підоричева, І.Ю. (Економіка промисловості, 2015)
Представлено стислий оперативний аналіз стану та тенденцій розвитку інноваційної діяльності у промислових регіонах України на основі останніх доступних даних, що надаються Державною службою статистики України та головними управліннями статистики у відповідних регіонах.