Економічні засади формування маркетингової політики продовольчих компаній - Чеботарев, В.А. (Економіка промисловості, 2015)
Запропоновано матрицю маркетингового забезпечення виробничо-комерційної діяльності продовольчих компаній відповідно моделі споживчого маркетингу та прогнозованих економічних чинників маркетингового середовища. Це надало можливість обгрунтувати заходи стосовно формування і вдосконалення маркетингової політики продовольчих компаній загальнодержавного і регіонального рівнів.