Про багатоканальні системи з повторними викликами сталої інтенсивності - Лебєдєв, Є.О.; Пономарьов, В.Д. (Доповіді НАН України, 2014)
Дослiджено марковськi моделi систем з повторними викликами, в яких iнтенсивнiсть потоку повторних викликiв не залежить вiд кiлькостi їх джерел. Для такого класу систем з’ясовано умови iснування стацiонарного режиму i отримано явнi формули векторно-матричного типу знаходження стацiонарного розподiлу через параметри системи.