Дифузійна апроксимація статистичних експериментів з наполегливою нелінійною регресією і еквілібріумом - Королюк, Д.В. (Доповіді НАН України, 2014)
Запропоновано апроксимацiю статистичних експериментiв з наполегливою нелiнiйною регресiєю i еквiлiбрiумом, марковськими процесами в дискретно-неперервному часi: k = [Nt], 0 ≤ t ≤ T , для яких обгрунтовано дифузiйну апроксимацiю типу Орнштейна–Уленбека з неперервним часом.