Про інформаційну та алгоритмічну складність деяких класів рівнянь Фредгольма першого роду - Солодкий, С.Г.; Милейко, Г.Л. (Доповіді НАН України, 2014)
Вивчаються проблеми мiнiмiзацiї обчислювальних витрат при чисельному розв’язуваннi жорстко некоректних задач. Запропонована проекцiйна схема дискретизацiї, економiчна у сенсi об’єму задiяних гармонiк, за допомогою якої обчислюються порядковi оцiнки величин, що характеризують iнформацiйну та алгоритмiчну складнiсть.