Політичні зміни і політична стабільність - Кіндратець, О. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2005)
В сучасних умовах проблема політичних змін в Україні набуває особливої гостроти. Не менш важливою є і проблема збереження стабільності. Українським вченим належить пояснити політичні зміни, які відбулися на тринадцятий рік незалежності нашої країни, а також відповісти на запитання, чи сприяють вони становленню сталої, консолідованої демократії.