Трансфер технологій: становлення та розвиток як економічної категорії - Столяров, В.Ф.; Воронкова, Т.Е. (Управління економікою: теорія та практика, 2014)
На основі визначення організаційно-економічної сутності та змісту трансферу технологій розкрито його головні властивості й ознаки як економічної категорії (логічна схема передачі знань; суть та значення "явних" та "неявних"знань; комерціалізація технологій; дифузія технологій).