Функціонально-дискретний метод (FD-метод) розв’язування задачі Коші для нелінійного рівняння Клейна–Гордона - Макаров, В.Л.; Драгунов, Д.В.; Сембер, Д.А. (Доповіді НАН України, 2014)
Запропоновано функцiонально-дискретний метод розв’язування задачi Кошi для нелiнiйного рiвняння Клейна–Гордона. Знайдено достатнi умови, якi забезпечують суперекспоненцiальну швидкiсть збiжностi методу. Одержанi теоретичнi результати проiлюстровано на числовому прикладi.