Політичні ризики в сучасній Україні: виклики й відповіді - Михальченко, М. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2007)
Доповідь, виголошена на Загальних зборах Відділення історії, філософії та права Національної академії наук України 17 квітня 2007 року.