Особливості прояву інформаційних екстерналій в економічній діяльності та суспільному житті - Омельченко, О.Ю. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
Розглянуто сутність інформаційних потоків та функціонування економічної інформаційної системи, досліджено особливості прояву інформаційних екстерналій в економічній діяльності та суспільному житті, визначені їх позитивні та негативні наслідки.