Проблеми формування професійних компетенцій у майбутніх маркетологів - Путінцев, А.В.; Прищепа, Н.П. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
В статті досліджено аспекти професійної компетенції, які визначають передумови становлення педагогічних засад формування професійно важливих якостей спеціаліста економічного профілю в сучасному економічному просторі; проведено теоретичний аналіз різних поглядів на проблему формування професіоналізму майбутнього маркетолога; визначено шляхи формування професіоналізму майбутніх маркетологів.