Методичний підхід до комплексної оцінки інноваційного розвитку регіону - Лях, І.І. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
Сформульовано методичний підхід до комплексної оцінки інноваційного розвитку регіону, який формується під впливом державної, регіональної та соціально-економічної інноваційної політики. Наведено авторське визначення інноваційного розвитку регіону. Визначено принципи побудови методик оцінки ефективності інноваційного розвитку региона.