Розвиток та оптимізація фінансового механізму соціального страхування в Україні - Телічко, Н.А. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
У статті проаналізовано теоретичні засади щодо удосконалення визначення фінансового механізму системи соціального страхування. Досліджено модель фінансового механізму соціального страхування. Згідно з запланованою метою статті запропоновано ефективну організаційну структура фінансового механізму системи соціального страхування в Україні.