Характеристика розвитку промислового підприємства - Білопольський, М.Г.; Харченко, В.А. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
У статті виокремлено цілі розвитку промислового підприємства залежно від рівнів управління, стратегій управління, видів розвитку та підсистем управління, узгоджено цілі розвитку за різними об’єктами класифікаційних ознак, що дозволяє забезпечити максимальний ефект від процесу розвитку і управління діяльністю у діючих умовах господарювання.