Інформація про задимленість атмосфери в м. Києві (за матеріалами наукового повідомлення на засіданні Президії НАН України 9 вересня 2015 р.) - Яцків, Я.С.; Міліневський, Г.П. (Вісник НАН України, 2015)
Під час засідання Президії НАН України 9 вересня 2015 р. члени Президії НАН України та запрошені заслухали інформацію про ситуацію із задимленістю атмосфери у м. Києві 2—6 вересня 2015 р. за лідарними вимірюваннями, проведеними в Головній астрономічній обсерваторії НАН України.