Фізика життєвого шляху (до 80-річчя академіка НАН України В.Ю. Сторіжка) - Холодов, Р.І.; Ворошило, О.І.; Бугай, О.М. (Вісник НАН України, 2015)
26 жовтня 2015 р. виповнюється 80 років видатному українському фізику, фахівцю в галузі експериментальної ядерної фізики низьких i середніх енергій, директору Інституту прикладної фізики НАН України, заслуженому діячеві науки і техніки України, доктору фізико-математичних наук, професору, академіку НАН України Володимиру Юхимовичу Сторіжку.