Могилянський М. Честь. Вбивство: Вибране - Демченко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Рецензія на книгу: Могилянський М. Честь. Вбивство: Вибране / Михайло Могилянський; вст. ст. Т. Синьоок. – К.: ВЦ «Академія», 2015. – 208 с. – (Серія «In crudo»).