Цвинтар старокиївської церкви в ім’я Живоначальної Трійці - Мельник, О.О. (Археологія і давня історія України, 2014)
Публікація присвячена розгляду поховань на території цвинтарю старокиївської церкви Св. Трійці, відкритих під час археологічних розкопок 1997 та 2004 рр.