Загальнотеоретичні засади дії права в аспекті його співвідношення з суміжними правовими категоріями - Тарахонич, Т.І. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Исследуется понятие «действие права», определяются его структурные елементы и соотношение с другими правовыми категориями.