Рецензия на книгу “Галузева соціологія” - Липовская, Н. (Социология: теория, методы, маркетинг, 2004)
Рецензия на книгу: Галузева соціологія : Збірник частково анотованих бібліографічних покажчиків літератури за 1980–2002 роки / За ред. В.Г.Городяненка. — Дніпропетровськ: ДНУ, 2003. — 418 с.