Працевлаштування випускників в умовах економічної кризи - Лісогор, Л.С. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2009)
У статті аналізується специфіка проблем працевлаштування молоді на ринку праці в умовах економічної кризи, визначаються напрями підвищення конкурентоспроможності випускників за рахунок забезпечення відповідності якості освіти вимогам роботодавців. Обґрунтовано необхідність підвищення рівня конкурентності освітніх послуг на основі застосування гнучких моделей навчання.