Сутність та структурно-змістові особливості системи взаємозв’язків між заощадженнями та інвестиціями - Купченко, В.Г. (Культура народов Причерноморья, 2012)
В статті доведено системний характер зв’язків між заощадженнями та ін виявлено системоутворюючу роль даного виду зв’язку в соціально-економічній системи, показано його структурно-змістові особливості. Ключові слова: заощадження, інве інвестиціями, системний підхід, структура зв’язків.