Розробка стратегії забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємств машинобудування - Лепьохіна, І.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Досліджено чинники, які впливають на конкурентоспроможність підприємств машинобуду ання. Визначено складо і виробничо-збутової с ратегії виробника з мето підвищення конкурентоздатності виробленої продукції. Запропоновано шляхи підвищення конкурентоздатності продукції підприємств машинобудування.. Розроблено стратегічні напрямки сервісної політики підприємств машинобудування. Ключові слова: конкурентоздатність, чинники, нова продукція, стратегія, сервісна політика, ціна, напрямки, сервісна політика, прибуток.