Система управління екологічною безпекою автомобільного транспорту на регіональному рівні - Благой, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Розглядаються питання впровадження і розвитку екологічної компоненти в галузях господарювання. Вдосконалено методичне забезпечення оцінки конкурентоспроможності автотранспортної послуги за рахунок включення оцінки екологічної безпеки перевізного процесу. Визначаються перспективи використання цього методичного забезпечення.