Міжнародна науково-практична конференція „Міграція населення в контексті соціально-економічного розвитку” - Черніченко, В.В. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2008)
13 листопада 2008 року в Києві відбулася Міжнародна науково-практична конференція "Міграція населення в контексті соціально-економічного розвитку", організована Інститутом демографії та соціальних досліджень НАН України і Київським національним економічним університетом імені Вадима Гетьмана за участі Міністерства праці та соціальної політики України, Державного комітету статистики України та Міжнародної організації міграцій.