Особливості стратегії максимізації вартості підприємства коньячної галузі України - Могилова, А.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Обґрунтовано важливість вирішення проблеми зростання вартості підприємства в контексті підвищення його капіталізації. Враховуючи те, що прогнозувати зростання вартості підприємства з високою ймовірністю можна за умов чіткого формулювання стратегії та виокремлення її основних складових (часткових стратегій), було визначено часткові стратегії максимізації вартості підприємства коньячної галузі. Сформовано комплекс ключових факторів успіху для промислового підприємства та деталізовано характерні ознаки кожного фактору з урахуванням галузевих особливостей коньячного виробництва в Україні.