Міграційні процеси в Україні - Позняк, О.В. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2008)
Рецензія на книгу: Позняк О.В., Драгунова Т.А., Хомра О.У., Майданік І.П., Шишкіна Л.Я., Рубльова Н.В., Шура А.О., Свінцицький В.В. Міграційні процеси в Україні . Ін-т демографії та соціальних досліджень НАН України. 2007 р.–Умань: "Візаві" (СПД Сочинський), 2007 – 276 с.