Управління якістю аудиту - Ломаченко, Т.И. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Проведен аналіз міжнародного досвіду управління системою якості аудиту та впровадження системного підходу до контролю за якістю, що охоплює всі аспекти діяльності цієї системи для забезпечення ефективного управління аудитом в Україні. Автором обгрунтовано механізм попереднього огляду, що базується на контролі якості процедур, де внутрішній аудит виступає гарантом якості аудиту та виконує функції нагляду та розвитку, і виступає гарантом якості, при цьому формує програму удосконалення, яка охоплює всі аспекти діяльності цієї системи.