Адаптація інструментарію внутрішнього маркетингу до системи управління підприємством - Сагайдак, М.П. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті проаналізовано підходи вітчизняних та закордонних науковців до проблем управління підприємством та взаємовідносинами зі стейкхолдерами крізь призму формування системи внутрішнього маркетингу і використання його інструментарію. З використанням інструментарію внутрішнього маркетингу запропоновано здійснення дослідження рівня задоволеності й залучення персоналу до процесу управління підприємством. Надано рекомендації щодо практичного застосування інструментарію внутрішнього маркетингу у підвищенні продуктивності підприємства і персоналу.