Транспортна складова міжнародного економічного іміджу країни - Харсун, Л.Г. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Стаття присвячена дослідженню складу та встановленні характеру впливу транспортних чинників на формування міжнародного економічного іміджу країни. В статті також оцінено вплив ряду ознак транспортної системи України на її імідж у сфері зовнішньоекономічних зв’язків.