Дослідження тетраніхових кліщів (Trombidiformes, Tetranychoidea) вуличних зелених насаджень м. Києва - Жовнерчук, О.В. (Інститут зоології ім. І. І. Шмальгаузена НАН України, 2006)
В течение вегетационных периодов 2004-2005 гг. проведено исследование