Оцінка та аналіз фінансового стану акціонерного товариства - Семенов, Г.; Єропутова, О. (Вісник економічної науки України, 2013)
Розглянуті питання оцінки та аналізу фінансового стану акціонерного товариства «Мотор-Січ». основними методами аналізу майна є вертикальний і горизонтальний, які застосовуються до аналізу балансу. а також метод фінансових коефіцієнтів. аналіз фінансової стабільності дав можливості оцінити готовність підприємства до погашення своїх боргів. ПАТ «Мотор-Січ» є незалежним з фінансового боку, та протягом трьох років рівень цієї незалежності зростає.