Проблеми кредитної діяльності комерційних банків в умовах фінансово-економічної кризи - Манеров, Г.Н.; Дрёмова, Е.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті розглянуті проблеми кредитної діяльності комерційних банків в умовах фінансово- економічної кризи. Досліджено стан системи банківського кредитування за останні роки. Запропоновані заходи подолання та недопущення фінансової нестабільності у майбутньому.