Логістика по-японські: підвищення ефективності діяльності підприємств - Лагодієнко, В.В.; Корнієцький, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2014)
На світовому ринку логістики Японія займає почесне, одне з провідних місць та добре відома в світі завдяки своїм досягненням у сфері виробничої логістики, зокрема логістичній концепції “Точно в строк ” та системі виробничої логістики Канбан, яку розробив «гуру» японської логістики Тоїті Оно та впровадила найбільша автобудівна компанія Японії – Тойота. Між тим розвиток японської логістики не стоїть на місці і нині нею розроблена новітня система Кайдзентаїї найсучасніша версія Гембакайдзен.