Якість товару як фактор конкурентоспроможності - Губіна, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2014)
У статті досліджено історичну еволюцію поняття якості, приведено визначення рівня якості, розглянуто якість як головний чинник конкурентоспроможності товару. Зроблено висновок щодо необхідності програми дій, в якій формулюються цілі та завдання, методи і засоби вирішення проблеми якості.