Витрати, як економічна категорія, їх зміст і класифікація - Однолько, В.О. (Культура народов Причерноморья, 2014)
В статті розкрито поняття «витрати» як воно є в нормативно-правових джерелах, наведено точки зору щодо сутності терміну «витрати» різних вчених. Представлена класифікація витрат на зарубіжних та вітчизняних підприємствах та їх порівняльна характеристика.