Конституційні засади організації органів державної влади в сучасній Україні - Давидович, С.Н. (Історичний архів. Наукові студії, 2015)
В статті подано характеристику основоположних демократичних принципів організації державної влади. Також зроблений аналіз порядку організації вищих органів державної виконавчої влади в Україні. Надзвичайно важливе місце у процесах становлення державних органів України посідає реформа правової та політичної системи.