Особливості наукового мовомислення Г.А. Нудьги - Михно, Л. (Народознавчі зошити, 2014)
Розглядається специфіка стильової манери наукових праць Г.А. Нудьги (мовний аспект). Зроблено спробу виокремити стильові домінанти наукового дискурсу вченого.