Небуденна праця - Кирчів, Р. (Народознавчі зошити, 2013)
Рецензія на книгу: Жеплинський Б.М., Ковальчук Д.Б. Українські кобзарі, бандуристи, лірники. Енциклопедичний довідник. — Львів : Галицька видавнича спілка, 2011. — 316 с.