Історичні витоки та етапи формування інституціоналізму - Горячук, В.Ф.; Жиленко-Паламарчук, І.О. (Економічні інновації, 2015)
У статті розглянуті питання історичних витоків та етапів формування інституціоналізму. Здійснено порівняльний аналіз неокласичного та інституціонального напрямів економічної теорії.