Сучасні форми розвитку національної транспортної системи - Ільченко, С.В. (Економічні інновації, 2015)
Стаття спрямована на визначення основних сучасних тенденцій на світових ринках транспортних послуг та відокремлені першочергові та необхідні напрямки впровадження цих підходів у щоденну практику функціонування та розвитку українських транспортних мереж. Обґрунтовані найважливіші дії щодо впровадження необхідних перетворень та запропоновані конкретні підходи щодо їх розв’язання.