Концепции логистики в мультимодальных перевозках - Кухарчик, A.Г. (Економічні інновації, 2015)
У роботі розглянуто умови використання концепцій логістики у мультимодальних перевезеннях. Охарактеризовано суть наведених концепцій. Визначено принципи вибору необхідної концепції для ефективного функціонування мультимодальної системи.