Дослідження глибинної будови земної кори та верхньої мантії за профілем ГСЗ Дебрецен−Мукачеве−Рівне (проект PANCAKE-08) - Старостенко, В.І.; Омельченко, В.Д.; Лисинчук, Д.В.; Легостаєва, О.В.; Гринь, Д.М.; Коломієць, К.В. (Геоінформатика, 2009)
Проведення сейсмічних досліджень методом ГСЗ уздовж профілю Дебрецен−Мукачеве−Рівне є вагомим кроком у вивченні глибинної будови літосфери заходу України в зоні зчленування Східноєвропейської та Західноєвропейської платформ. За проектом виконано найбільш витратні роботи − експериментальні сейсмічні дослідження, а саме встановлення автономних сейсмічних станцій та проведення буропідривних робіт.