Проблеми геологічної ізоляції небезпечних промислових відходів в Україні та можливості аерокосмічних технологій при виборі сприятливих ділянок. Частина I. Обсяги відходів і методологія їх видалення з довкілля - Азімов, О.Т. (Геоінформатика, 2010)
Розглянуто особливості поводження з відходами, поточний стан обсягів їх нагромадження в Україні, існуючі науково-методологічні підходи до геологічної ізоляції радіоактивних відходів.