Циклічна тріщиностійкість та мікромеханізми руйнування сталі 25Х1М1Ф - Марущак, П.О.; Баран, Д.Я.; Сорочак, А.П.; Біщак, Р.Т.; Ясній, В.П. (Проблемы прочности, 2012)
Досліджено ріст утомної тріщини у зразках із бічним надрізом із теплостійкої сталі 25Х1М1Ф за коефіцієнта асиметрії циклу R=0 та контрольованого зусилля навантажування. Оцінено вплив частоти навантаження (0,1 і 1,0 Гц) на швидкість росту тріщини. Дослідженотріщиностійкість біметалу 25Х1М1Ф/15Х13МФта вплив пружних і пластичних властивостей на закономірності росту утомної тріщини.