Пространственная информативность априорных геолого-геофизических данных и эффективность интегрального моделирования нефтегазоперспективных объектов - Федченко, Т.А.; Петровский, А.П. (Геофизический журнал, 2010)
На прикладах Русько-Комарівського та Солотвинського газових родовищ Закарпатського прогину досліджено вплив просторової інформативності апріорних геолого-геофізичних даних на кінцеву геологічну змістовність моделі середовища, яка отримана в результаті розв’язку оберненої задачі гравірозвідки. Результати аналізу підтвердили стійкість розв’язку обернених задач геофізики та комплексної інтерпретації геолого-геофізичних даних у критеріальній постановці.