Применение сейсморазведки при решении проблемы добычи метана угленосных формаций - Анциферов, А.В.; Анциферов, В.А.; Тиркель, М.Г.; Майборода, А.А.; Глухов, А.А. (Геофизический журнал, 2010)
Проаналізовано проблеми видобування метану вугленосних формацій, пов’язані зі своєрідністю його колекторів у вугленосних товщах. Наведено обґрунтування необхідності включення у геологорозвідувальний процес сейсморозвідувальних методів для визначення оптимальних місць закладання газодобувних свердловин, що підтверджено конкретним прикладом результатів досліджень.