Про перспективи нафтогазоносності південного борту ДДЗ за геофізичними методами (на прикладі досліджень на Східномагдалинівській площі) - Слободянюк, С.О.; Омельченко, В.В.; Толкунов, А.П. (Геоінформатика, 2011)
Відкриття значної кількості родовищ нафти і газу у межах північного борту Дніпровсько-Донецької западини дало змогу аргументувати перспективи нафтогазоносності її південного борту. Розглянуто результати геофізичних досліджень у межах південного борту западини, які підтверджують наявність нафтогазоперспективних об’єктів в осадовому чохлі, а також перспективних ділянок для пошуків вуглеводнів у фундаменті.