Створення картографічної бази даних структурно-геологічної інформації як основа вивчення структурно-тектонічних факторів металогенічного аналізу (на прикладі центральної частини Інгульського мегаблока Українського щита) - Шафранська, Н.В. (Геоінформатика, 2012)
Наведено приклад створення картографічної бази даних структурно-геологічної інформації центральної частини Інгульського мегаблока Українського щита та її використання для вивчення структурно-тектонічних факторів локалізації урановорудних об'єктів, пов'язаних з лужними натрієвими метасоматитами.